Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2011

        Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκαν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του χωριού μας.
 
Την αυλαία των εκδηλώσεων άνοιξε ο Σύλλογος Γυναικών Καστελλίων με τον ετήσιο χορό του στις 13 Αυγούστου με παραδοσιακές πίτες και ζωντανή μουσική με το συγκρότημα «Τα Παιδιά του Δομοκού», ενώ τις επόμενες ημέρες ακολούθησαν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού μας με θέμα «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ» με τις παρακάτω εκδηλώσεις:Στις 17 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε θεατρική παράσταση σκιών «καραγκιόζης» για τα παιδιά.  
 

Στις 18 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Ιωάννη Μακρή για τον συγχωριανό μας Δημήτρη Σταθόπουλο, ο οποίος εκτελέστηκε από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής και στη συνέχεια ακολούθησε η θεατρική παράσταση κωμωδίας του Αντώνη Νικολάου "Μήτσο εσύ έφαγες;" από τη Θεατρική Σκηνή Καρδίτσας.

Στις 19 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στον πεζόδρομο στο παλιό γεφύρι του χωριού μας το πάρτι νεολαίας.Στις 20 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε Συναυλία – Λαϊκό Γλέντι με τον Ορφέα Περίδη και τον Γεράσιμο Ανδρεάτο. Μαζί με τον Γεράσιμο ανδρεατο τραγούδησαν και τα παιδιά του μικρού χορευτικού του χωριού μας ενώ το μεσαίο και το μεγάλο χορευτικό χόρεψαν με τον κόσμο.
 
   

Στις 21 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε γλέντι με την Φυλιώ Πυργάκη (τραγούδι) τον Σταύρο Τσαλαγκα (τραγούδι) και τον Παναγιώτη Κοτρώτσο (κλαρίνο.)  

Στις 22 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε το φεστιβάλ χορευτικών με ζωντανή μουσική και συμμετοχή των χορευτικών Καστελλίων, Ιτέας, Αμφίκλειας και Σπάρτης και στο τέλος έγινε απονομή αναμνηστικών στα χορευτικά που συμμετείχαν. Παράλληλα έγινε αναφορά από τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου για τα έργα που πρόκειται να κατασκευάσει ο σύλλογος τα επόμενα χρόνια, όπως Πολιτιστικό κέντρο, Καφετέρια, Ξενώνα και Γήπεδο.  

Τέλος στις 23 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε το πανηγύρι του χωριού μας με το συγκρότημα Εν Πλω.