Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014

Επίσκεψη Δημάρχου Καρπενησίου και Υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη στη Φωκίδα


Καρπενήσι, 3 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Επίσκεψη Δημάρχου Καρπενησίου και Υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς 

Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη στη Φωκίδα

Συνεχίζει δυναμικά τις επισκέψεις του ανά την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης , Κώστας Μπακογιάννης. Την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014 θα βρίσκεται στη Φωκίδα, όπου και θα συναντήσει εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , φορείς και δημόσιους λειτουργούς, προκειμένου να συζητήσουν εκτενώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και τις προτάσεις τους.

Η επίσκεψή του στη Φωκίδα θα ξεκινήσει από το Δήμο Δωρίδος, όπου και θα συναντηθεί στις 10:00 με τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Καπεντζώνη. Στη συνέχεια, θα μεταβεί στην Άμφισσα, με πρώτο σταθμό στις 11:30 την Αντιπεριφέρεια Φωκίδας και την Αντιπεριφερειάρχη, κ. Γιώτα Γαζή. Έπειτα, θα συναντήσει στις 12:00 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κκ Αθηναγόρα, ενώ στις 12:30 θα βρεθεί στο Δημαρχείο, προκειμένου να συναντήσει τον Δήμαρχο Δελφών, κ. Νίκο Φουσέκη. Στη 13:30, θα επισκεφθεί το Επιμελητήριο Φωκίδας. Στις 15:00 θα επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών.

Αφουγκραζόμενος την κοινωνία, προχωράει στη δημιουργία ενός συνολικού, ρεαλιστικού και ισόρροπα αναπτυξιακού προγράμματος για την επόμενη ημέρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους εκπροσώπους των φορέων να γίνουν μέρος αυτής της προσπάθειας.