Μετάβαση

Το χωρίο μας μπορείτε να το επισκεφτείτε εύκολα από όλη την Ελλάδα με:


Αυτοκίνητο
Για λήψη οδηγιων πιέστε εδώ και στο χάρτη που θα εμφανίστει πηγαίνετε στο μέρος διαμονής σας και επιλέγετε "οδηγίες από εδώ."


Τρένο (ΟΣΕ)

Ο πλησιέστερος σιδηροδρομικός σταθμός στα "Καστέλλια" είναι ο σιδηροδρομικός σταθμός του "Μπράλου" (Φθιώτιδος) ο οποίος βρίσκεται στο διπλανό χωριό "Μπράλος" και απέχει από το χωριό μας απόσταση μικρότερη των2 χιλιομέτρων. Η μετάβαση από εκεί στο χωρίο μας γίνεται με ΤΑΞΙ.

Στη σελίδα του ΟΣΕ καλείστε να βάλετε το σιδηροδρομικό σταθμό του Μπράλου στο πεδίο "Από:" ή "Προς:" (ανάλογα με το αν θέλετε να βρείτε τα δρομολόγια που έρχονται από ή πάνε προς το Μπράλο αντίστοιχα)καθώς επίσης και το σιδηροδρομικό σταθμό της αρεσκέια σας (π.χ. Αθήνα, Θεσ/νίκη, Λάρισα, κλπ) στο άλλο.

Λεωφορείο (ΚΤΕΛ)
Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε λεωροφρεία ΚΤΕΛ θα πρέπει πρώτα να μεταβείτε στην "Αμφισσα" ή στη "Λαμία" και κατόπιν να πάρετε το ΚΤΕΛ που πηγαίνει "Αμφισσα" - "Λαμία" - "Θεσσαλονίκη" (ή άλλο τοπικό δρομολόγιο μεταξύ Αμφισσας και Λαμίας ) και να κατέβείτε στον τελικό προορισμό σας ο οποίος στην περίπτωση των λεωφορείων είναι ο σταθμός της "Γραβιάς" (Φωκίδας) (ορισμένα τοπικά δρμολογία μεταξύ Αμφισσας και Λαμίας περνούν και μέσα από το χωριό).


Δρομολόγια ΚΤΕΛ
http://www.ktel.org
http://www.mykosmos.gr/loc_mk/ktel.asp